Artiklar

Henrik far och flyger
Henrik Westbeck brinner bokstavligen för det han gör. För i sitt jobb som stuntman är brinna en av de våghalsiga och läskiga saker han får göra. Men att Henriks jobb är farligare än något annat tycker han inte.

Flygande Holländare
Nya Mitsubishi Space Star får ursäkta – men visst är det svårt att hitta en diskretare bil? Skenet bedrar dock, för bakom den anonyma förpackningen gömmer sig en bil som myllrar av liv och lust.

Mycket spring på Trollängen
Precis utanför Åled ligger Trollängen uppe i skogen som en gammeldags svensk idyll. Här driver Anette Erlandsson sin kennel som fått namn efter stället. Anette har inte mindre än sex Springer Spaniels och två Rousers och bland dem flera champions.

Golf utan handikapp
Inom kort går en “golfrunda“ fortare än någonsin och det beror varken på nyutvecklade klubbor eller bättre bollar. Nej, det är Volkswagen som presenterat en magnifik Golf.

Partierna svarar
Inför det kommande valet har Halmstad Tidning låtit ungdomsförbunden svara på frågan ”Hur ska vi få ungdomar att stanna kvar i Halmstad?”. De fick själva välja en representant som fick skriva ett svar. Vi fick inte svar.

Mat med positiv funktion
Det pratas numera en hel del om Functional Food men vad är det egentligen? Vilka produkter klassas som Funktional Food, och vad är de bra för?