Beställa papperskorg för utomhusbruk

Papperskorgar för utomhusbruk är högt efterfrågade av landets kommuner. Det bästa är om de är lätta att underhålla, lätta att tömma, har en tilltalande design och formgivning och att de är praktiskt goda att använda. Det här är några av sakerna som är bra att ha i åtanke vid en beställning.

Papperskorg för citymiljö eller inte?

I citymiljöer, där det finns många människor i omlopp, kan det vara särskilt viktigt att investera i papperskorgar för utomhusbruk. Om det bara finns soptunnor i närheten så kommer nedskräpningen att minska (enligt leverantören Citypro.se, som menar att det finns flertalet studier som påvisar detta). De skriver också att det inte bara är nedskräpningen som minskar, utan även klotter och annan skadegörelse.

Samma leverantör har särskilda papperskorgar som är anpassade för citymiljöer. De är extra tåliga, har inkast från två sidor och är försedda med en trevlig design.

Behöver papperskorgen vara särskilt tålig?

Samma leverantör som nämns ovan skriver på bolagets hemsida att deras papperskorg “Parken 40L” är deras mest populära modell. En papperskorg för utomhusbruk och citypro har verkligen ett brett sortiment. Den är också tillverkad för att stå i väldigt tuffa miljöer. För skolor, i kommunal verksamhet och i parker kan det ställas särskilt höga krav på just det. Om din papperskorg ska stå i en miljö som är extra tuff – kan det vara bra att välja Parken eller en motsvarande, robust, variant.

Enkel att montera och att underhålla

Om man är inköpare av papperskorgar för utomhusbruk så handlar det inte sällan om ganska stora affärer. Att de är enkla att montera och underhålla kan i slutändan spara er ganska mycket i kronor och ören. De bör dessutom vara enkla att tömma. Att föredra är också skydd mot fåglar. De stora leverantörerna har ofta papperskorgar dit fåglar inte kan ta sig in och sedan dra ut skräp på backen.

Pris

Priset mellan olika soptunnor kan variera ganska kraftigt. Leverantören som nämns ovan, citypro.se, har modeller som varierar från allt under tusenlappen över 4 000 kronor. De modeller som är av de dyrare slaget har ett speciellt utseende – så det är inte nödvändigtvis att de är mer praktiska (eller billigare i ”drift”) som gör att de köps in av kommuner runt om i landet.

Lycka till med att beställa papperskorg för utomhusbruk!

Category: Företag

- 21 June, 2019