Fakta om One Webbhotell – Paketlösningarna

One Webbhotell är ett av Sveriges större webbhotell som vänder sig både till privatpersoner, småföretag och föreningar. Här presenteras i korthet de olika paket som erbjuds samt vad som alltid ingår oavsett paketlösning.

Paketlösningar

Som ny kund är första frågan att välja hostingpaket. Detta utifrån exempelvis antal domäner som ska hanteras samt lagringsutrymme.

  • Nybörjare
   Inom nybörjare ryms en domän och 50 GB lagring. Ett billigt sätt för nya att komma igång. Däremot ingår inte WP.
  • Utforskare
   Fortfarande en domän men nu med 100 GB lagring. Populär bland bloggare.
  • Entusiast
   Få tillgång till fem domäner samt 200 GB. Det mest valda paketet hos One webbhotell.
  • Expert
   Här ingår 7 domäner, 500 GB lagring samt även gratis webbplatsskydd och mer avancerade WP-inställningar.
  • Guru
   10 webbplatser, 750 GB lagring, webbplatsskydd, avancerade WP-inställningar samt SEO-verktyg.

(För aktuella priser – se hemsida eller kontakta One Webbhotell)

Ingår alltid hos One Webbhotell

Oavsett vilken kontonivå som väljs ingår alltid följande:

Domän i 1 år
Den första domänen som tecknas är gratis under det första året. Därefter betalas en löpande kostnad per år.

Hemsideprogram
De flesta använder WordPress för att bygga hemsidor men det finns även ett enkelt hemsideprogram integrerat med One Webbhotell. Ett bra alternativ för de som aldrig använt WordPress eller av annan anledning inte vill använda detta publiceringsverktyg.

Support dygnet runt
One Webbhotell nås via telefon, chat eller mail. Det går att kontakta supporten dygnet runt men inte via alla vägar. Exempelvis är inte chatten öppen 24 timmar om dygnet.

Google Ads
Alla som tecknar ett konto hos One.com får en kupong som motsvarar en månad gratis Google Ads. Ett sätt att ”boosta” sin marknadsföring utan extra kostnad. Det blir även ett sätt att testa denna annonsering för att avgöra om det är något att fortsätta med eller inte.

SSL-certifikat
En del webbhotell tar betalt för SSL-certifikat men One.com har valt att erbjuda detta gratis. Generellt rekommenderas SSL-certifikat för ökad säkerhet och bättre ranking på Google.

Webbstatistik
Få tydlig information och statistik som visar hur användarna agerar på hemsidan. Se exempelvis vilka sidor de besöker, vilka sidor som besökarna stannar på längst och hur många besökare som är in på sidan per månad. Statistik som är mycket viktig att använda för att kunna utveckla webbplatsen ytterligare.

Category: Företag

- 27 April, 2022