Kirratochklart.se

TJÄNA PENGAR GENOM ÅTERFÖRSÄLJNING

Det finns många tillfällen i livet man önskar att man hade mer pengar. I dagens samhälle innebär pengar möjligheter. Visst kan man köpa mer materiella saker, men roligast är det ändå att kunna spendera pengar på upplevelser. Och visst blir det roligare när man gör saker tillsammans med andra? Att tjäna pengar är dock lättare sagt än gjort, kanske särskilt när man är en grupp människor som vill tjäna pengar tillsammans. En och samma grupp kan oftast inte få jobb inom samma företag. Men, som tur är finns det sätt som grupper kan tjäna pengar på! Detta genom att arbeta som återförsäljare åt andra företag.

Hur funkar det?

Har man någonsin kollat på en amerikansk film har man nog sett dessa unga tjejer som knackar dörr för att sälja kakor till grannen eller farmor och farfar. Detta är ett sätt att tjäna pengar. Hur funkar det då? Det fungerar helt enkelt så att man beställer en viss produkt av ett företag för att sedan sälja den åt företaget. Av de pengar som kommer in delas vinsten mellan företaget och försäljarna.

För vem?

Dessa småtjejer i de amerikanska filmerna säljer ofta kakor för att spara ihop pengar till en klassresa. Men oroa dig inte – du behöver inte vara en av dessa småtjejer för att kvalificera för denna typ av pengainsamling. Att sälja produkter åt andra företag funkar för vilka grupper som helst, allt från förening till ett sportlag eller skolklass. Ålder spelar ingen roll. Det enda som krävs är en grupp människor som är dedikerade till att samla ihop pengar till ett gemensamt ändamål.

Hitta rätt företag

Om du nu är intresserad av detta och börjar googla olika företag som ägnar sig åt denna typ av försäljning kan du lätt bli förvirrad i denna djungel av alternativ. Hur hittar man egentligen rätt företag att samarbeta med? Först och främst måste du kolla på företagets villkor. Det mest uppenbara är såklart att kolla försäljningspriset och sedan vinstmarginalen. En produkt kan kosta en stor summa pengar men ha en liten vinstmarginal. Då spelar det ingen roll hur mycket pengar ni drar in eftersom det bara finns en liten andel av pengarna som ni faktiskt får i vinst. Andra frågor ni kan ställa er är om företaget erbjuder fri frakt av produkterna och om det kostar något att returnera eventuellt osålda produkter? Ett företag är kirrat och klart.

Category: Okategoriserade

- 23 March, 2020