Peugeothandlare

Går du i tankarna att köpa eller sälja din bil men har fastnat i djungeln av försäljare och kampanjer. Peugeothuset i Eskilstuna kan vara lösningen. Här finner du allt som är relaterat till din bil och en mängd olika tjänster inom service och verkstad. Här kan du hitta även andra bilar än bara Peugeot butiken är licensierad återförsäljare även till andra bilmärken. Just nu finns kampanjer för Peugeot 208 som kan köpas från 159 000 kronor eller privatleasas från 2299 kr per månad. Även suvarna 2008 och 5008 är under kampanjer för framför allt leasing. Är det värt att leasa en bil? Fördelen är att du får en ny bil utan att själv behöva stå för kostnadsfallet som uppstår bara genom att rulla ut bilen från försäljarens parkering.

Med en leasingbil har du bra garantier och om det uppstår något problem med bilen erbjuds du att låna en ny. Du slipper också kontantinsatsen som du annars behöver lägga för att köpa din nya bil. Här betalar du en mindre avgift varje månad vilket kan kännas skonsammare mot plånboken. Nackdelen är såklart den att du inte äger bilen själv, men å andra sidan kan du bara hämta ut en ny sen när dina tre år har gått ut, alternativt om du köper loss bilen vilket många gör. Besök hemsidan eller Peugeothuset för att veta mer om upplägget och priserna.

Peugeot företagsbilar och vinterdäck

Utöver service och verkstad för personbilar och privatpersoner finns även företagsbilar att tillgå. Större bilar för hantverkare eller budbilar eller andra snarlika arbetsområden. Minivans och skåpbilar i olika modeller som kan anpassas och inredas efter verksamhetens ändamål.

Det har nu också blivit dags att byta dina däck och få på vinterdäcken på bilen. Innan du gör det kan det vara bra att se över kvalitén på dina befintliga däck. Är de bra eller dags att köpa nya? Just nu har Peugeothuset en kampanj där du köper 4 vinterdäck men bara betalar för tre. Ett kanonerbjudande som du inte får missa. Bland övriga tjänster finns också däckhotell om du inte har något bra ställe att förvara däcken hemma. Peugeothuset hittar du på Mobacksgatan 2 i Eskilstuna nära såväl centrum som E20.

Category: Företag

- 21 November, 2019